Notice: Function wp_enqueue_style was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. This notice was triggered by the emc2pdc_css handle. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in /home/orthostat/domains/orthostatischetremor.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Notice: Function is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/orthostat/domains/orthostatischetremor.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Disclaimer - Orthostatische Tremor

Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website en in de e-nieuwsbrieven van de L(OT)genoten wordt met grote zorg samengesteld door de L(OT)genoten. Het copyright van alle gebruikte teksten en de meeste beelden op www.orthostatischetremor.nl en in de e-nieuwsbrieven behoort aan de L(OT)genoten. Deze mogen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de L(OT)genoten niet worden gekopieerd of anderszins gereproduceerd en gedistribueerd.

Mensen die bezwaar maken tegen publicatie van de foto op de betreffende plaats op de L(OT)genoten-website, kunnen dat melden via orthostatischetremor@gmail.com. De foto zal dan zonder discussie van de site worden verwijderd.

De L(OT)genoten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de inhoud van  www.orthostatischetremor.nl en de e-nieuwsbrieven, noch voor schade als gevolg van eventuele onjuistheden of onvolkomenheden, of voor problemen als gevolg van het gebruiken of verspreiden ervan.

De op deze website aangeboden informatie kan nooit de functie van een arts, in welke hoedanigheid dan ook, overnemen. Voor persoonlijke, medische vragen verwijzen wij u dan ook altijd naar uw (huis)arts. We hopen wel dat de hier geboden informatie u verder helpt, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een gesprek met uw behandelend arts.

De L(OT)genoten mag tekst en vorm van door derden aangeboden informatie voor haar website en e-nieuwsbrieven naar eigen inzicht wijzigen en behoudt zich het recht voor aangeboden informatie niet te plaatsen.

De L(OT)genoten is niet verantwoordelijk voor de informatie op websites waarnaar op www.orthostatischetremor.nl en in de e-nieuwsbrieven wordt verwezen.

1
1
Accept
Decline
http://google.ca

Accept Decline