Notice: Function wp_enqueue_style was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. This notice was triggered by the emc2pdc_css handle. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in /home/orthostat/domains/orthostatischetremor.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Notice: Function is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/orthostat/domains/orthostatischetremor.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Een prachtig initiatief van Marianne van der Laan - Orthostatische Tremor

Een prachtig initiatief van Marianne van der Laan

Een prachtig initiatief van Marianne van der Laan.

Marianne kan prachtig fotograferen en gedichten schrijven.

En door aanmoediging van haar echtgenoot Ad heeft Marianne een boekje uitgeven met gedichten en foto’s, waarvan enkele ook OT gelinkt zijn.

Zo wil Marianne meer aandacht en geld ophalen voor OT.

Daaarom krijgt het boekje ook de toepasselijke titel: “STILSTAAN”.

Marianne heeft contact opgenomen met Boekscout in Soest en samen met Ad zijn ze op 6 juni 2018 uitgenodigd om over dit mooie initiatief te komen praten.

Deze middag is heel feestelijk geworden.

Op het moment dat Marianne en Ad bij Boekscout aan het overleggen waren, zat Gineke in de trein naar Amersfoort. Corry heeft Gineke opgehaald en een kwartiertje later zaten zij op een terras in Soest in afwachting van de goede berichten.

En het goede bericht kwam spoedig op deze zonnige woensdagmiddag: het boekje van Marianne wordt uitgegeven.

Met veel lof over de mooie foto’s en de treffende gedichtjes is Marianne zichtbaar aangedaan. Het was fantastisch om te zien hoe blij en enthousiast beiden met dit mooie bericht zijn.

We hebben samen geproost op dit succes en hebben met z’n vieren een reuze gezellige en feestelijke middag gehad.

Wie interesse heeft kan zijn/haar email doorgeven aan Marianne, zodat zij haar promotiemail aan je toe kan sturen als het boekje klaar is.

Marianne haar mailadres is: mtlaan1961@gmail.com

Steun haar met dit prachtige werk, maar ook prachtig initiatief.

Een hartelijke groet van Marianne.

 

Marianne heeft  haar contract ondertekend en haar boekje is te bestellen:

 

 

 

 

Hier is het geweldige resultaat te bestellen:

 

 

 

1
1
Accept
Decline
http://google.ca

Accept Decline