Notice: Function wp_enqueue_style was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. This notice was triggered by the emc2pdc_css handle. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in /home/orthostat/domains/orthostatischetremor.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Notice: Function is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/orthostat/domains/orthostatischetremor.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Verzoek nieuwe vrijwiligers - Orthostatische Tremor

Verzoek nieuwe vrijwiligers

In Nederland zijn op dit moment ongeveer 200 mensen bekend met de diagnose Orthostatische tremor (OT).
Een klein aantal vrijwilligers in een voorlopig bestuur probeert nu een nieuwe organisatie op te richten, als opvolger van de oude stichting en (nu ) een platform.
Voor die nieuwe organisatie zoeken we enthousiaste vrijwilligers, liefst met bestuurlijke ervaring. Zo’n organisatie (een stichting? Een vereniging?) is onder andere nodig om als aanspreekpunt te dienen voor het Expertisecentrum van het AMC, maar ook om als formele vertegenwoordiger te kunnen optreden binnen patiëntenplatforms. Maar vooral ook om ervoor te zorgen dat de aandoening OT meer bekendheid krijgt en OT-ers (en hun familieleden) zich vertegenwoordigd weten.
In andere bestuursfuncties is voorzien, zoals een penningmeester, een vrijwilliger die zorgt voor het actueel houden van de website, de beide Facebook-groepen onderhoudt en een vrijwilliger die contacten onderhoudt met het Expertisecentrum AMC.
De nieuwe bestuurders hoeven niet perse ook OT-er te zijn, maar wel duidelijk betrokken zijn en op de hoogte van wat het betekent om deze aandoening te hebben.
Wilt u meer informatie over deze vacatures dan kunt u per email contact zoeken met Winand Kissels->
1
1
Accept
Decline
http://google.ca

Accept Decline